Q&A

Wat zijn jullie tarieven

De prijs van bruiloft fotografie begint bij €2095,- voor 5 aanwezige uren.
Een lifestyle-, portret- of newbornshoot kost €425,- exclusief reiskosten vanaf Elburg.

Voor film is de prijs vanaf €2995,- voor 5 aanwezige uren, dit is de Short Story film (3-5 minuten). Er is meer mogelijk, bijvoorbeeld een langere Documentary edit.

Voor fotografie en film samen begint de prijs vanaf €4595,- voor 5 aanwezige uren. Je kunt natuurlijk per uur verlengen.

Hoe lang ben je al bruidsfotograaf?

In 2010 zijn we begonnen met de eerste bruiloften fotograferen, films kwamen een jaartje later.

Komen jullie altijd samen?

Als we fotograferen én een film maken op jullie dag, dan werken we altijd samen. Boek je ons voor fotografie of film alleen, dan komt één van ons. Je kunt daarbij ook kiezen voor een second shooter tegen een meerprijs, dan komen we samen.

Hoeveel fotos krijgen we?

Dit ligt er aan hoe lang we op jullie dag aanwezig zijn. Bij een gemiddelde trouwdag van zo’n 9 aanwezige uren, zitten we op ongeveer 500 bewerkte beelden. Is je dag langer of korter, dan zijn de beelden naar het aantal uren vaak ook wat meer of minder. Alle beelden kunnen jullie in volledige resolutie downloaden vanuit jullie persoonlijke online gallery. In deze gallery heb je ook de mogelijkheid om zelf selecties te maken en deze te delen met familie en vrienden.

Bij een lifestyle shoot ontvang je zo’n 60 bewerkte beelden.

Wat kan ik verwachten tijdens een fotoshoot?

Je hoeft bij ons geen geposeerde momenten te wachten. We willen dat de shoot met jullie samen een beleving en relaxt moment voor jullie beide is. Op een trouwdag is dit vaak het enige moment dat je even alleen met elkaar bent, dus we willen vooral dat jullie daar van genieten. We wandelen vaak een eindje, laten jullie even alleen, en geven wat aanwijzingen als we zien dat het licht bijvoorbeeld ergens heel mooi is. Vaak horen we achteraf dat dit het meest ontspannen moment van de dag was, dus daar gaan we voor.

Hoe lang duurt het totdat we onze beelden krijgen?

Na jullie bruiloft gaan we aan de slag met het selecteren van alle beelden en het editing proces. Binnen uiterlijk 10 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie alle bewerkte beelden in een online gallery, maar in de praktijk is dit vaak wat eerder.

Bij een lifestyle shoot ontvangen jullie de beelden binnen 3-4 weken.

Wil je mee met ons op reis?

Onze roots liggen op de Veluwe, maar we houden van reizen! We gaan graag met jullie het avontuur en mee naar jullie gekozen bestemming, dichtbij of ver weg. We denken met jullie mee, twijfel dus niet en neem contact met ons op over de mogelijkheden van jullie destination wedding!

Bruidsparen in India, IJsland, Amerika, Oostenrijk, Portugal, Frankrijk, Italië, London, Marokko en Dubai gingen jullie al voor. Allemaal super bijzonder en een feest om bij te zijn!

Maken jullie albums & prints?

Ja, en het afdrukken van jullie beelden in zowel een album als op print willen we sterk aanraden. De beleving en kleuren op goed papier zijn zoveel beter dan op een scherm! We bieden daarom hoogwaardige albums aan, waarin de beelden op fine art museum papier geprint worden. We kunnen jullie een brochure toe sturen met alle mogelijke opties aan albums.

Het printen van de beelden bieden we ook aan. We gebruiken hiervoor leveranciers met de mooiste papiersoorten. Aan al onze online galleries is een shop verbonden, waarin jullie, maar ook je familie en vrienden, de beelden gemakkelijk kunnen bestellen en af kunnen laten drukken.

Hoe doen we het met familieportretten?

Familieportretten vinden we belangrijk, het zijn vaak beelden waar je door de tijd heen op terug grijpt. Een lijst maken met 25 samenstellingen is niet aan te raden, maar een kort lijstje met zo’n maximaal 10 samenstellingen is prettig. Denk dan aan ouders, opa en/of oma, broers en/of zussen. Foto’s met vrienden kan, maar kunnen we ook op een spontane manier door de dag heen maken voor meer ‘echte’ momenten.

Wat staat er op jullie bucket-wedding-list?

Leuke vraag! Haha, zelf bedacht, maar toch. We zouden het echt fantastisch vinden om nog eens een bruiloft te mogen fotograferen in Zuid-Afrika, Hawaii, of Ierland. Maar eigenlijk ook nog heel veel andere plekken, we houden van nieuwe avonturen en gaan deze graag met jullie aan. Stuur ons vooral een berichtje!


Follow Along

Instagram


Travel

We love to travel! We are excited to join your adventure, nearby, or far away. We'd love to talk with you about your plans! Give us a shout to check the opportunities for you destination wedding! We've already did some lovely weddings in India, Iceland, Portugal, Austria, Italy, France, United States, London, Morocco and Dubai. Contact us for an overseas quote.


Mail ons

hello@inbeeldmetfloor.nl