Onze Visie


Onze manier van fotograferen volgt uit de lessen die we hebben geleerd door onze jaren heen. Het verbonden zijn, als geliefden, als ouders, als vrienden. Kwetsbaar durven te zijn en een open houding naar het leven en naar anderen.

Met die open blik willen we ook fotograferen en filmen, daardoor mogen we vaak heel dichtbij komen.


Dit dichtbij komen vinden we nog elke keer bijzonder en mooi, en we geloven dat je dit ook terug ziet in ons werk. Mensen die zich open stellen, de echte emoties van dichtbij, de momenten die raken en welke je voor altijd wilt koesteren. Foto's die kracht uitstralen omdat ze puur, intiem en kwetsbaar zijn.Dit doen we al ruim 12 jaar lang, op meer dan 300 bruiloften in binnen- en buitenland. Elke keer blijft het een ontdekkingstocht, avontuur en feest!


ONS GEZIN - ZOMER 2023


Hi! Erika en Gerbert, dat zijn wij. Je voornaam is dus niet Floor? Klopt! Wij zijn blij getrouwd en Floor is onze achternaam, samen zijn we In beeld met Floor. We zijn ouders van vier jongetjes; Jozua, Zion, Ceder en Isaï. Zij brengen veel vreugde in ons bestaan en we houden van avonturen met zijn zessen. We proberen zoveel mogelijk tijd met ons gezin te spenderen om mooie herinneringen te maken.


We wonen in een verbouwd jaren ’50 huis in het vissersstadje Elburg. Vlakbij het Veluwemeer en de bossen van de Veluwe. We kunnen onszelf inmiddels wel Bourgondiërs noemen, we genieten ontzettend van een heerlijk diner met goede wijn, en kaas. In het gezelschap van vrienden of even lekker met z’n tweeën.


We vinden dat we nooit te oud zijn om te leren, op heel veel vlakken. Zo is Gerbert aan het leren wingen op het Veluwemeer, heeft Erika sinds twee jaar pianoles en verschillende creatieve uitlaatkleppen zoals goudsmeden en keramieken.


Toen we elkaar ontmoetten - inmiddels bijna 20 jaar geleden, we zijn highschool sweethearts - hadden we beide een zwak voor film en fotografie, en vanuit iets wat als een hobby begon, is uiteindelijk ons werk gegroeid, naar volledige fotograaf & filmmaker.


Het getrouwd zijn maakt dit werk voor ons nog beter. We worden door elkaar geïnspireerd en vullen elkaar aan. Dit betekent ook dat we elkaar af en toe (meestal opbouwende ;)) kritiek geven.

Juist door elkaar geloven we in het huwelijk. Het mooiste wat er is, is om niet opvlakkig, maar echt gekend te worden. Met al je gebreken, koppigheid, stommiteiten, te weten dat iemand ondanks je tekortkomingen nog steeds zielsveel van je houdt. Weten dat iemand je zal steunen wanneer je het nodig hebt en waar je altijd van op aan kunt. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: je veilig en geliefd voelen.

Erika

Photographer

Erika is een multitalent, creatief met veel gevoel voor schoonheid. Niet alleen als fotografe, maar ook in pottenbakken of het maken van gouden sierraden. De goede kleuren, of de perfecte zwart-wit foto. Vanaf haar tienerjaren fotografeert ze analoog, en die kleuren en dat gevoel zijn nog steeds belangrijk (ook als ze digitaal fotografeert).

Gerbert

Photographer&filmmaker

Gerbert is een dromer, gedreven om beter te worden in wat hij doet. Niet bang om te blijven leren. Het verhaal komt op de eerste plek, ook in zijn fotografie. 'Je moet het gevoel hebben, dat je een goede film kijkt, als je bladert door je trouwalbum'. De foto's die schijnbaar onbelangrijk zijn, gaan ineens meetellen in het grotere geheel.

To be loved but not known is comforting but superficial. To be known and not loved is our greatest fear. But to be fully known and truly loved is, well, a lot like being loved by God. It is what we need more than anything. It liberates us from pretense, humbles us out of our self-righteousness, and fortifies us for any difficulty life can throw at us.

Tim Keller