Onze films

Stories make us more alive, more human, more courageous, more loving

Wedding Rick & Fleur


Voor ons is iedere bruiloft weer een zoektocht naar wat de juiste manier is om het verhaal te vertellen. Deze dag was heerlijk, omdat Rick & Fleur echte levensgenieters zijn, wilden we dat de edit dat ook zou uitstralen. Bold choices ;).

Wedding Lieke & Stephen


Soms vertelt het verhaal zichzelf, dit is een van de meest emotionele bruiloftsfilms die ik mocht maken. Een intieme winterbruiloft, waar de liefde echt gevierd werd totdat het dak er vanaf ging!

Wedding Dylan & Marit


De bruiloft van Dylan & Marit was een feest van verassingen en onthullingen, de een nog groter dan de ander. En toch was het intiem, kwetsbaar, grappig en lief. Een groots feest!

Wedding Roseanne & Jochem


Een bruiloft die zich afspeelde in een knus theater in Kampen. En wat een verhaal, voor deze film heb ik beelden van de bruiloft gemixt met beelden uit het eigen archief van het bruidspaar. Het resultaat is rauw en puur, als de muziek dan op de bruiloft nog wordt gezongen door de ouders van de bruid, dan weet je dat het wel goed moet komen!

Wedding Levi & Jaline


Een heerlijke dag om mee te mogen maken, een jong gelovig stel dat geniet van het goede leven. Een groots feest en een grootste kerkdienst, en die twee waren niet elkaars tegenpolen. Voor deze dag waren we geboekt tot aan het feest, maar dat stuk missen hoeft niet perse een probleem te zijn ;).