Destination wedding marrakech

Wedding Stories - The Photography Workshop

Let me tell your story

Dit is een workshop gericht op het maken van storytelling wedding photography. Het kan zijn dat je ons werk al even volgt, of er nieuw mee bent. Leer je ons werk kennen, dan zul je merken dat de focus ligt op het vertellen van het verhaal van onze bruidsparen, vol emoties en sfeer. Hierbij maken veel gebruik van licht, of juist de afwezigheid hiervan. Met onze fotografie willen we op een artistieke manier je laten zien, voelen, en proeven hoe een dag is. We willen dichtbij komen, om mee te leven en zo de juiste sfeer over te kunnen brengen op beeld. 

Het overbrengen van het verhaal en de sfeer op een juiste manier, hebben we zelf niet na een jaar bruiloften fotograferen geleerd. Voor ons was dit een proces van enkele jaren, ontdekken wat het beste werkt, oefenen, nieuwe dingen uitproberen, falen, en doorzetten. En nog steeds leren we nieuwe dingen. Iedere bruiloft zien we als een nieuw avontuur, mooie mensen leren kennen, nieuwe plekken ontdekken. Onze grootste uitdaging is om dit avontuur zo puur, verassend en emotioneel mogelijk in beeld te laten zien.  

 

Over mij

Vanaf 2010 ben ik bezig met het fotograferen van bruiloften. De eerste bruiloften die ik fotografeerde vond ik spannend, maar ook heel erg leuk. Langzaamaan kreeg ik meer vertrouwen, ging ik meer experimenteren, en leerde ik meer. Ik volgde (en volg nog steeds) goede workshops om mijn zicht te verbreden en mezelf te blijven uitdagen. Ik ontdekte dat ik een bepaald maximum aan bruiloften per jaar wilde doen om de kwaliteit hoog te houden, en vooral om dichtbij mijn bruidsparen te kunnen blijven. Een trouwdag wil ik echt met het bruidspaar meelopen, mee leven, en mee voelen. Deze persoonlijke manier van werken geeft mij het resultaat waar mijn bruidsparen, en ik zelf ook, het meest blij van worden. 

Ik ben getrouwd met Gerbert, een heel leuke man, filmmaker en fotograaf. Gerbert heeft 7 jaar lang als docent in het onderwijs gewerkt, dus de nodige ervaring om kennis op een goede manier over te brengen. We zullen deze workshop dan ook samen geven.

Onderwerpen

  1. Verhalende vertelwijze, hoe vertel je het verhaal van een bruiloft en een bruidspaar? Hoe zorg je er voor dat je op een goede en intieme manier dichtbij kunt komen.

  2. Artistieke kant, wat maakt een beeld krachtig en hoe ondersteund dit het verhaal. Het gebruik van licht, de compositie en het moment. Welke instellingen gebruik je hierbij?

  3. Hoe zorg je er voor dat de juiste klanten jou weten te vinden?

  4. Een live shoot

  5. Nabewerking in Lightroom en optimale workflow.

John en Deanie-155 copy.jpg

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is vooral bedoeld als verdieping. Een jarenlange ervaring is niet vereist, maar wel  basiskennis bij het gebruik van je camera.

Geniet je van je werk, maar zit je soms wat vast? Lukt het je niet om de beelden te maken waar je echt blij van wordt? Ben je op zoek naar meer? Dan kunnen wij je verder op weg helpen.

Waarom deelnemen?

Het zal een investering zijn in je fotografie en werkwijze aan het einde van het jaar, om te reflecteren maar vooral om klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Inspiratie om jezelf aankomend jaar verder te pushen, jezelf naar een hoger niveau te tillen.  Je krijgt tips om dichterbij je bruidsparen te komen om die juiste connectie te maken, wat je terug zult gaan zien in je werk. Ik zal volledige openheid geven in mijn werkwijze, en je bent vrij om te vragen wat je wilt.

Praktische informatie

Na vier succesvolle workshops afgelopen jaren, vind de vijfde workshop plaats op zaterdag 2 november 2019. We starten om 9:00u en eindigen om 18:00u. Er wordt gezorgd voor een uitgebreide lunch en lekkere tussendoortjes.

De locatie van de workshop is in ‘t Harde, een centrale plek en vlak vanaf de A28. Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.

 


Wedding Stories - The Photography Workshop

Eéndaagse workshop

445

Groeien in je persoonlijke bruidsfotografie

Na de workshop mogelijkheid op feedback

Besloten FB groep met deelnemers voor feedback en advies

Maximaal 12 deelnemers

Wanneer: Zaterdag 2 november 2019

Waar: Aangenaam, 't Harde

* Early bird tarief t/m 27 september: €395,-

Prijs is inclusief lekkers en uitgebreide lunch, exclusief BTW

Name *
Name