Puravie - Bloemen en Styling

Een bruiloft is voor mij een bijzondere gelegenheid. Ik geloof in het huwelijk en de trouw die een man en een vrouw elkaar daarin bewijzen, voor de rest van hun leven.  Juist daarom hecht ik waarde aan deze dag en wil ik bruidsparen helpen, inspireren en enthousiasmeren om er de dag van hun leven van te maken. En daar horen bloemen, styling en een goede organisatie bij. 

Bloemen en styling zijn voor mij belangrijk. Ze geven een meerwaarde aan een bruiloft en het is opvallend wanneer details terugkomen. Ook op foto’s of een bruiloft film die jullie, na je bruiloft terugkijken, zal opvallen dat over sfeer is nagedacht. Een dag waar jullie gasten nog lang over door praten omdat het goed geregeld was en creatieve verrassingen de dag compleet maakten.

Ik ben creatief, geniet van bloemen, ben bourgondisch, inspireer mensen, ben gek op details en wil alles tot in de puntjes regelen. Gastvrijheid vind ik belangrijk en ik hou van organiseren. Dit zijn mijn talenten en eigenschappen die bij elkaar komen. Ze maken samen dat ik enorm van mijn werk houd en zie er naar uit jullie te ontmoeten om een prachtig geheel van jullie dag te maken. 

Chantal ten Brinke

http://www.puravie.nl

 Met heel je Hart - Trouwambtenaar

Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik jullie helpen invulling te geven aan een persoonlijke trouwceremonie. Door uitgebreid de tijd te nemen voor jullie wensen & verhalen en door m’n hart te laten spreken, weet ik met m’n trouwtoespraak altijd de juiste snaar te raken. Mijn ervaring is dat bruidsparen het als heel bijzonder en waardevol ervaren, dat ik iets wat als ‘formeel en standaard’ bekend staat, op heel persoonlijke, betrokken, enthousiaste en warme manier weet vorm te geven.

Als jullie ook een eigen trouwambtenaar willen kiezen die de ceremonie qua vorm & inhoud hélemaal op jullie afstemt, bekijk dan mijn website of bel me.

Wenka von Meijenfeldt

http://www.metheeljehart.nl

 

 

 

 

Wenka.jpg

Rebel Weddings - Weddingplanner

Ik ben Tessa, allereerst mama van zoonlief Axel en vrouw van Michael. Daarnaast erg gelukkig in het leven en geboeid door de liefde! De afgelopen jaren heb ik diverse bruidsparen mogen begeleiden en kan ik niet meer zonder een dagelijkse portie L.O.V.E.! Momenteel volg ik een opleiding tot professioneel Weddingplanner en ben ik druk bezig mijn eigen onderneming op te starten. 

Wat doe ik het liefst? Hand in hand met een verliefd stel het avontuur aangaan, samen zorgen voor een perfecte vertaling van hun dromen en wensen naar de grote dag. Mijn hart gaat sneller kloppen als een stel op zoek is naar iets unieks en gedurfds. Voor mij is geen idee te gek! En wat nog niet eerder is gedaan, doe ik graag voor het eerst! Stellen die lef hebben en onderscheidend willen zijn zodat zij van HUN dag een onvergetelijk dag maken voor zichzelf én de gasten. Creatief, onderscheidend, out of the box en misschien een tikje rebels. That’s me!

Tessa Graman-Feijen

Rebel Weddings | M 06-21829177 | info@rebelweddings.nl