Our Story

 

Aangenaam! Erika en Gerbert, dat zijn wij. Je voornaam is dus niet Floor? Klopt! Wij zijn erg blij getrouwd en Floor is onze achternaam, samen zijn we In beeld met Floor. 

We zijn gelukkige ouders van twee superleuke mannetjes; Jozua en Zion. Zij brengen veel vreugde in ons bestaan en we houden zielsveel van deze leukerds. We genieten van het leven en houden van golfsurfen, het strand, het zoute water. Je kunt ons in onze vrije uurtjes dus vaak in Scheveningen of Wijk aan Zee vinden. 

Een film en een goede rode wijn met een lekker kaasje maakt ons ook erg blij! 

Middelste foto door De Grote Dag fotografie

Middelste foto door De Grote Dag fotografie

Het getrouwd zijn maakt dit werk voor ons nog zo veel beter. We worden door elkaar geïnspireerd en vullen elkaar aan. Mede door elkaar geloven we in het huwelijk. Het mooiste wat er is, is om echt gekend te zijn. Niet oppervlakkig maar écht. Met al je gebreken te weten dat iemand ondanks je tekortkomingen nog steeds zielsveel van je houdt. Te weten dat iemand je zal steunen wanneer je het nodig hebt en waar je altijd van op aan kunt.  Je veilig en geliefd voelen. Tim Keller had het niet beter kunnen zeggen;

To be loved but not known is comforting but superficial. To be known and not loved is our greatest fear. But to be fully known and truly loved is, well, a lot like being loved by God. It is what we need more than anything. It liberates us from pretense, humbles us out of our self-righteousness, and fortifies us for any difficulty life can throw at us.
— Tim Keller

Dit is één van de redenen waarom we het zo mooi vinden om bij een huwelijk aanwezig te zijn. Twee mensen die elkaar echt willen kennen en zich geliefd weten door de ander. Elkaar beloven trouw te blijven tot de dood hen scheidt. Aanwezig te zijn bij één van de belangrijkste dagen uit een leven, en dit op de mooiste manier vast te leggen om voor altijd te bewaren en te koesteren. 

De mooiste manier betekent voor ons zo puur en echt mogelijk. We documenteren jullie dag zoals deze gebeurd, gaan op zoek naar de emotie en proberen deze te vangen. Want dit is wat telt, de liefdevolle blikken, je geliefd weten en vooral de echtheid. We zijn niet op zoek naar gemaakte momenten, authenticiteit is wat we willen laten zien. Jullie. Jullie verhaal. 

 

So let’s make it happen! We leren jullie graag kennen en nodigen je graag uit voor een goede bak koffie of een lekkere rode wijn. Stuur ons een berichtje; we kijken er naar uit!