Destination wedding in Marrakech

Toen we Alex en Dounia tegenkwamen op een bruiloft hadden we gelijk een leuk gesprek; wij waren samen aan het werk, en zij ook. Ze draaiden samen, een DJ couple. Toen ze in dit gesprek lieten vallen dat ze het volgende jaar in Marokko zouden gaan trouwen, hoopten we stiekem dat ze ons werk zouden bekijken en enthousiast zouden worden. Een aantal dagen later ontvingen wij een mail van hen, met de vraag of wij het zagen zitten mee te reizen naar Marrakech om daar hun dag vast te leggen. Hier werden we heel blij van!

Met Dounia's familie haar roots in Marokko en hun liefde voor Marrakech, was de keuze voor hen vrij snel gemaakt om hier te trouwen. Door Alex en Dounia's enthousiaste verhalen over Marrakech en Marokko, besloten wij om er gelijk een vakantie aan vast te plakken en meer van het land te bekijken. De medina van Marrakech is een plek die je niet snel vergeet; chaotisch, druk, warm, authentiek, heerlijk eten. Alex en Dounia trouwden een stukje buiten de Medina, op een rustige plek met veel groen, en onder de helderste sterrenlucht die we ooit gezien hebben. Laat de foto's en de film je de rest vertellen, en droom even weg..

Marrakech destination wedding photograper - Alex and Dounia_0001.jpg

 

 

Bohemian Chic buiten bruiloft op Fort Vechten

Afgelopen zomer waren we bij de bruiloft van Sander en Anne, dit is er zo één die ons lang bij blijft. In alle vroegte en rust begonnen we bij Anne haar ouderlijk huis, met haar ouders en broers. Nadat Anne klaar was reed haar broer haar naar Zeist, waar Sander in het bos op haar te wachten stond. Een first look in de natuur kunnen we alleen maar aanmoedigen! Heerlijk rustig samen de dag beginnen in een prachtige omgeving, Na dit moment vertrokken we richting Fort Vechten in Bunnik waar de daggasten uitkeken over het water: Sander en Anne kwamen roeiend aan. Wij hoopten stiekem heel hard op mooi avondlicht, zodat we het bootje nog eens konden gebruiken met ze. En de rest, dat kun je denk ik beter bekijken.. 

Sander en Anne, dank voor jullie vertrouwen in ons! We voelden ons thuis bij jullie, en jullie zijn zo fijn samen! Blijf elkaar mooi maken!