Trouwen op Landgoed Rhederoord

'We leerden tijdens ons leven dat liefhebben geven en nemen is. We waren verbonden aan elkaar met gouddraadjes van geluk.' - Moeder John

Een bruiloft zet mensen stil en het herinnert ons aan de vele mooie momenten, maar ook aan het gemis van degenen die er niet meer bij zijn. Dit was zo'n mooie dag, een dag waar het geluk voelbaar was, waar verdriet en blijdschap ineens heel dichtbij elkaar komen. Ik hoop dat deze serie foto's je het verhaal van John en Deanie laat vertellen.

John en Deanie lieten ons thuis en welkom voelen en we leefden de dag intens met ze mee. Het was één van de dagen waarop ons werk haast niet als werken aanvoelde, en waar we aan het eind energie van kregen in plaats van dat het opraakte. Mocht je je al die tijd af hebben gevraagd wie de mensen van dé Kus foto waren; hier zijn ze :) De foto die zelfs de Huffington Post haalde met One of the 25 most extraordinairy wedding photos of the year. Prachtige mensen, maar vooral heel hartelijk en lief. Een dag die we niet gaan vergeten, en welke ons werk zo mooi maakt. 

Lieve John en Deanie, jullie warmte en liefde vergeten we niet! Dankjewel voor het vertrouwen, en voor het moois wat hieruit voort vloeide! Jullie hebben een plekje in ons hart. 

Junebug best of the best photographers 2017

Jurk bruid: Enzoani bij de Honeymoonshop

Pak bruidegom: Rietbergh

Bloemen: Edénique Floral Design

Ceremonie door Mark van Leeuwen - Mooi Trouwen

Locatie: Landgoed Rhederoord