Trouwen op Kasteel te Lake in België

Het afreizen naar onze zuiderburen doen we de laatste jaren steeds vaker, met veel plezier. Dit keer vertrokken we naar Kasteel te Lake in Zulte, waar Nicolas en Evelyne trouwden. We leerden Nicolas en Evelyne kennen als een lief en rustig stel, dat veel waarde hechtte aan hun familie en hier graag veel tijd mee doorbrachten. Opa's en oma's die er nog bij konden zijn, veel vrienden en enkele kindjes die zichtbaar gek op ze waren. Een dag waarbij we ons ontzettend welkom voelden, en mee gingen in de lieve groep vrienden en familie.

Het verhaal van Nicolas en Evelyne werdt verteld door Lieke van Stories by Mabel, onze met stip op 1 Belgische favoriet als het aankomt op de beste verhalen vertellen over couples, waarmee ze zichtbaar harten raken en iedereen een fantastische ervaring en herinnering geven. De muziek hierbij werd gedaan door Ger Savelkoul, heel fijne muzikant die eigenlijk hierbij niet te missen valt. Zoals we inmiddels al wat meer gewend zijn bij onze Belgische feesten, liep het een kléin beetje uit, maar bleven we graag om ook het feest nog een stukje mee te maken, waarbij zelfs opa en oma een dansje waagden. 

Lieve Nicolas en Evelyne, dankjulliewel voor jullie vertrouwen, openheid en liefde naar ons toe! We vonden het een genot jullie te leren kennen, en deze prachtige dag met jullie te delen! 

Deze blog is voor het grootste gedeelte samengesteld door vriend en collega Luther, van Luther Fotografie. Het is heel fijn om elkaar af en toe te helpen, en naar elkaars werk te kijken. We kennen elkaar nu zo'n jaar of vier, en het is heel waardevol hoe we van collega's naar vrienden zijn gegroeid. Bekijk ook zeker zijn website en laatste blog even als je tijd hebt, daar mocht ik namelijk weer een klein aandeel in hebben ;) Dank Luther! 

Trouwen op Kasteel te Lake, huwelijksfotograaf Belgie