Trouwen in het bos - Erwin en Heleen

Als bruidsparen hun datum verzetten omdat je op hun gekozen dag al geboekt bent, dan weet je dat het goed zit ;) . Toen we kennis maakten met Erwin en Heleen werd ons al snel duidelijk dat dit een bijzondere intieme bruiloft met lieve mensen zou worden. Erwin en Heleen planden alles samen met hulp van twee goede vrienden, zodat alles voor familie en vrienden een verrassing zou blijven. Niemand wist waar ze naar toe zouden gaan en waar het feest gevierd zou worden. Het enige wat de gasten kort van te voren wisten was waar ze moesten verzamelen, en dat het warm zou worden (+/- 38 graden)..

Ondertussen gingen wij samen met Heleen in haar bootje het Veluwemeer op, waar hun ontmoeting plaats zou vinden. Bij de plek aangekomen werden wij opgehaald door een vriend van Erwin, zodat wij met Erwin mee konden varen richting de ontmoeting. Hoe heerlijk om de dag zo in alle rust op het water te beginnen! 

De daggasten waren inmiddels verzameld op de afgesproken plaats en werden door de ceremoniemeester meegenomen naar de geheime plek. Middenin de prachtige Veluwse bossen stond Wenka (trouwambtenaar 'Met heel je Hart', aanrader!) klaar om de intieme en emotionele ceremonie te beginnen. Het terrein was omgetoverd tot een plekje waar menig bruidspaar van droomt als je wilt trouwen in het bos. Credits ook voor Esther en Tim van Te leuk trouwen die dit mede mogelijk hebben gemaakt! 

Lieve Erwin en Heleen, wat was jullie intieme dag een onwijs feest der liefde! We vonden het echt bijzonder om hierbij aanwezig te zijn en om te zien hoe heerlijk jullie dit samen uit hadden gedacht. Wat een werk, maar wat genoot iedereen er zichtbaar van! Blijf gelukkig lieve mensen! Xx