Zomerse bruiloft - Kees en Iris

Soms ontmoet je mensen die je niet snel vergeet. Afgelopen zomer maakten we kennis met Iris, zonder Kees. Kees was op dat moment nog op missie in Curacao, maar door Iris kregen we een goed beeld van hem en hun bruiloft. Het zou een feestdag worden vol warmte van familie en vrienden. Kees zouden we op de dag zelf pas ontmoeten, een leuke verrassing :) Kees maakte onze verwachtingen waar, hij en Iris vullen elkaar perfect aan. Iris heerlijk spontaan, open en blij, Kees fijn evenwichtig en lief. 

De ceremonie vond plaats in de achtertuin bij Iris haar ouderlijk huis, wat echt prachtig was. Een unieke locatie waar gevierd werd dat deze twee mooie mensen met elkaar het leven aan durven. Na de ceremonie vertrokken we naar Omni Mobilae in Heino (vrij onbekend maar check vooral even uit; een supermooie stijlvolle locatie tussen het bos en maisvelden!) waar heerlijk werd gegeten en genoten! 

Lieve Kees en Iris, wat waren we blij om bij jullie dag aanwezig te zijn en jullie beter te leren kennen! Jullie hebben een bijzonder plekje in ons hart!