Wedding | Sebastiaan en Maaike

In juli trouwden Sebastiaan en Maaike. Extra bijzonder omdat het goede vrienden zijn. Sebastiaan is een oud-studiegenoot van mij, en samen hebben we een paar fijne (en uit de hand gelopen lange) studentenjaren in Ede beleefd. Toen hij Maaike leerde kennen en een relatie met haar kreeg waren we blij, want vrienden gun je het beste. En dit hebben ze met elkaar getroffen denk ik! Elkaar mooier maken was het thema van hun dag. Prachtige mensen, fijne locatie (de Kleine Melm in Soest). Klein detail; 's avonds speelde Nederland het WK tegen Costa Rica en Sebas en Maaike hadden hier onwijs leuk op ingespeeld. De beamer stond klaar in de buitenlucht, hapjes en drankjes, supergezellig!

Lieve Sebas en Maaike; jullie zijn fantastische mensen waarvan we mogen genieten. Dankjulliewel! Elkaar mooier maken; ik weet dat jullie dat elkaar van harte beloven en ook blijven doen. Dat mensen om jullie heen er een voorbeeld aan mogen nemen! xx


Elkaar mooier maken …
Wij droomden van een bruiloft wat echt de kick-off van ons leven samen moest worden.  Een dag waarop alle gasten zich welkom en ontspannen zouden voelen, op deze prachtige locatie aan de Eem. Deze droom werd meer dan werkelijkheid. Boven verwachting. Maar zo’n dag vliegt ook echt voorbij, waarop ook veel je ontgaat. Gerbert & Erika hebben deze bijzondere dag prachtig in beelden weten te vangen, meer nog dan wijzelf konden registreren op onze grote dag. Heerlijk om door hun ogen deze dag her te beleven. Zij hebben deze dag voor ons nog mooier gemaakt.

Sebastiaan & Maaike


Bekijk de foto's lekker op je gemak met muziek gemaakt door een goede vriend van het bruidspaar (en ons).

Bruidegom & Bruid: Sebastiaan en Maaike Poelen | Bruidsfotograaf: In beeld met Floor | Datum: 05 juli 2014 | Feestlocatie: De Kleine Melm in Soest | Kerkdienst: De Kleine Melm in Soest | Ceremoniemeesters: Egbert en Bethina Eshuis | Bloemen: Leo Verhoef - Sonia Bloemen | Trouwjurk: Affezione, Clementia - D’amore Amersfoort | Schoenen Bruid: Pink | Trouwpak: Hugo Boss - Piet Zoomers | Schoenen Bruidegom: Giorgio 1985 - Piet Zoomers | Haar: Marlies Mouissie - Uniq Hair Huizen | Visagie: Pauline Eshuis | Trouwauto: Citroen Mehari | Getuigen Bruidegom: Peter Poelen (vader) en Laurens Collee | Getuigen Bruid: Jacco en Alie Eshuis (ouders)