Wedding

 

We willen jullie verhaal vertellen op een filmische en pure manier. Door onze foto's laten we jullie de dag zien om hem intens weer her te beleven met alle emoties die hierbij horen. Je moet de sfeer voelen.  De liefdevolle blikken naar elkaar, van vrienden en familie, de blijdschap en tranen, want dit is wat telt. 

 We fotograferen een maximaal aantal van 25 bruiloften per jaar om onze kwaliteit te garanderen en alles te geven voor jullie dag. Juist omdat dit werk voor ons zo persoonlijk is, is het belangrijk dat jullie je comfortabel bij ons voelen. Jullie bruiloft is uniek, en we leven met jullie mee. Onze werkwijze is persoonlijk en we willen graag dichtbij komen, om te kunnen maken waar we volledig achter staan.

 

Onze prijzen voor het fotograferen van jullie bruiloft beginnen vanaf 1895,- euro voor 6 uur aanwezigheid. Een luxe mini album krijg je van ons cadeau. We hebben ook de mogelijkheid om met twee personen te komen fotograferen.

Ben je ook geïnteresseerd in een bruiloft film? Dan kun je ons samen boeken. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vinden het nóg leuker om samen jullie dag vast te leggen! Onze fotografie en films sluiten op elkaar aan, de stijl en het verhaal maken het samen tot een fijn geheel.

Boek je ons voor bruiloft film én bruidsfotografie, dan beginnen de prijzen vanaf 3999,- euro

 

We hopen dat onze manier van werken en stijl jullie aanspreekt en inspireert, en horen graag van jullie!

 


 

Love- & Lifestyleshoot

De prijzen voor een love- of lifestyleshoot beginnen vanaf €375,-. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Destination wedding photographer