Wedding Art Film

De dag dat jullie elkaar trouw beloven, een onvergetelijk verhaal! Wij maken bruiloft films waarbij de emoties en sfeer gevangen worden in prachtige beelden. We willen door unieke storytelling je verhaal vertellen.

We laten zien wie jullie zijn, dat doen we door in onze films gebruik te maken van de woorden van vrienden of familie, geloften of gewoon een brief die je aan elkaar hebt geschreven. Hierdoor wordt de bruiloftfilm persoonlijk en zijn ze een blijvende herinnering van jullie belofte aan elkaar.

Films maken is creatief, voor ons gaan cinematografie en verhaal samen. Wij letten op de kleine dingen die je normaal gesproken mist, het ene moment met je grootvader, de lach van een kind. We hebben de afgelopen jaren een eigen verhalende stijl ontwikkeld. Met de mooie momenten op de dag en de beelden van jullie samen gaan we op zoek naar jullie verhaal.

Wij maken korte verhalende films. Je kan kiezen voor een Short Story (3-5 min) of een Feature film (6-8 min, uit te breiden tot 15 minuten). We beginnen vanaf 6 uur aanwezig voor 2299,- euro voor een Short Story.

Er zijn natuurlijk nog veel andere mogelijkheden zoals een documentary edit (30-40 min), de gehele ceremonie & speeches.  Vraag ons naar de mogelijkheden!

Je krijgt de film altijd digitaal in Full HD aangeleverd, 4K is een optie.

Ben je ook geïnteresseerd in onze bruidsfotografie? Dan kun je ons samen boeken. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vinden het nóg leuker om samen jullie dag vast te leggen! Onze bruiloft film en bruidsfotografie sluiten op elkaar aan, de stijl en het verhaal maken het samen tot een fijn geheel.

Boek je ons voor bruiloft film én bruidsfotografie, dan beginnen de prijzen vanaf 3999,- euro